Про братання з террористами та вбивцями

На модерации Отложенный
РюЗька армія - найкривавіша армія злочинців в світі. І це не пропаганда і не перебільшення. Якщо мені ви не вірите, подивіться на карту світу. Ви дійсно думаєте, що понад 100 народів ДОБРОВІЛЬНО увійшли до складу Росії? Якщо ви в це вірите — це дуже погано. Бо правда полягає в тому, що тільки дика і нещадна орда може завоювати таку територію. Московська Орда підкорила таку територію, здійснюючи найстрашніші військові злочини та геноцид проти народів. Під час Кавказької війни московіти вирізали мільйон черкесів.У чому сила російської армії? У тому, що вона не шкодує ані себе, ані ворога. Цінність життя для росіян — незначна. Росіяни зовсім не вміють воювати, тому що навчання військовому мистецтву вони воліють пияцтво. Тому воюють зі страшними жертвами, як серед своїх, так і серед мирного населення. Жукова, який посилав їх з живцями від лопат замість рушниць і цеглою замість гранат на німецькі кулемети, вони досі вважають великим полководців і геніальним стратегом.
Не вірте брехні, що росіяни ніколи не воювали з українцями. Воювали і багато разів. Всі пам'ятають про різанину, яку влаштував Петро Перший в Батурині, коли вирізали 14 тисяч жінок, дітей і старих. Але ми не підемо так далеко в минуле. Остання війна була в 1918 році, коли в Україну зайшло понад мільйон червоноармійців, які влаштували тут страшну різанину і встановили совіцьку владу ціною величезної крові. Потім ці совіти влаштували ще більш страшний Голодомор.
 
Більшовики Муравйова розтрілюють Київ
Загін росіянських більшовиків (тепер таких гнид називають "вєжлівиє чєловєчікі" під час першої окупації нашої держави

А це вже результат вторгненні росіянських варварів ("вєжлівих челавєчікав", як називає кацапня своїх саатєчєствєнікав нині
 
Вже зараз вони ріжуть і вбивають українців лише за те, що вони носять прапор або говорять по-українськи.
Це нелюди.
РюЗькі ескадрони смерті на окупованих територіях з'являються відразу після входу російських військ. Спочатку люди зникають, нелояльні до окупантів, потім — потенційно нелояльні, а потім пропадають ті, на кого прийшов донос або хто косо подивився на окупанта, простіше кажучи — все підряд. Одна з цілей нескінченного святкування перемоги Росії над фашизмом — приховати свої військові злочини. Жорстока правда полягає в тому, що Радянська (читай, російська) армія під час другої світової війни зробила набагато більше військових злочинів ніж гітлерівці.
Росіяни вміють тільки воювати і вбивати. Щось створювати або будувати якесь світле майбутнє вони не вміють, їм це просто не цікаво. Творення не властиво російському характеру. Від творення вони починають нудьгувати і сумувати. Росіянам потрібен кураж. А справжній кураж їм дає тільки горілка і війна.
 
Фото Миколы Білошицького.
Фото Миколы Білошицького.
<form id="u_jsonp_4_y" class="commentable_item" action="https://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php" method="post" data-ft="{">
 
Микола Білошицький

Богдан Бодряченко: Тільки уявіть собі - ЖОДОГО, у тої ординської наволочі не було жодного покоління, яке б не несло розбрат та смерть всім сусідам. Зато були покоління, які брали участь в двох і навіть трьох загарбницьких війнах.
 Додайте до цього анексію Грузії, Криму, частини Донбасу, війну в Сирії (вона тварюкам теж стала сокральною)  поки цих виродків не зупинили наші укри-кіборги та весь цивілізований світ.
 
І ось тепер та мерзота, проклята цілим світом,  знову лізе до нас зі своїм "братством"!?

Це = люди? Це розумні істоти? 

Якщо так, то хто тоді весь інший цивілізований світ?
 
</form>