Зло необходимо для торжества добра. Ложь прикрывает наивысшую правду. Таков мир.

Як зло потрибнэ для корыстування найбильшого добра. Сложнисть мыров

 

Людям плохо, они должны верить в лучшее. И в что виноват кто-то зримый. И всегда подозревать, хоть в самой подсознательной степени, что негодяя накажут, и им станэ лучше.

А колы люди живут не так плохо, всё равно, то для оправдания своих злодий, то для радости, воны повынны когось мусыты злодиим.

И злодиим, во всих супэрэчах, лигше маты такого, якого обвиняты проще, хто на дили як можна меньш виноват, меньш всього злодий, до нуля, бо такого легше виниты, вин ни опасен, промэж ыстыного злодия. А е ще кайф пынаты нэ виновного, показуя свою сылу – ты нэ выновин, а я так сыльон, что мэни пофиг и я в любому тэбэ повыню и що зхочу здилаю з тобой Спочатку в информацийному поли, затим и вовси.

И колы повынений во всьому злодий (якысь можэ буты самым безпощадим добронравцим) сопротивляеться, й тр злобой, то нипотрибним добром пыхае, от то радисть й смих для його вынящих та пыняющих.

 

В циих прычынах показуно основання таких подий, вынування не выновних, накрайняк, во всих тих (у больший части, до 50-99% також), подиях, в яких их винуватят.

Так, нэ слышком простэ, алэ и нэ дияко сложнэ, устройство мыра, псыхыки тай явлэний.

 

Й до практыци.

Помиж того, що такэ доставляе несподиваннэ, обовьязковэ у житти – радисть, удовлитвориння, мае це буты й для успиха.

Когось трэба прыжаты, щобы поимэты. Для тэбэ, або для пана твоиго.

А для лучшиго прыжыма потрибнэ то моральнэ видношення (заспокоення, для слабих натур), то радисть й удовлэтвориннисть эстэтичнэ. Тому й такы митафорични прилякы спользуються навпакы.

 

(На канцелярськи росийськи мови може буты надрукованэ при прыплыви сыл тай финансування)