США ОРІЄНТУЮТЬ МАЙДАНІВСЬКИХ ЕКСТРЕМІСТІВ ЙТИ ЗА ПОРОШЕНКОМ

На модерации Отложенный

Останнім часом в «різношерстному» середовищі «громадськості» Майдану, представники якої постійно «тусуються» в дипломатичних колах, сподіваючись «виклянчити» черговий грант, досить активно обговорюється інформація із «достовірних джерел». «Громадськості» стало відомо, що екстремістів «Правого сектору» «кришує» Петро Порошенко. Невизнаний геній Майдану систематично отримує щедрі інвестиції з-за океану. 
Порошенко на Заході вважається чи не єдиною кандидатурою, з якою можна вдало «обработать» українське суспільство американською демократією. Очевидно, за допомогою екстремістів Порошенко і намагається втілити в Україні американську мрію, вирішуючи долю цілого народу руками «Правого сектору».
Із-за океану через Інтернет члени «Правого сектору» також отримують і «чіткі» вказівки. Американські експерти доволі «щедро» діляться з українськими екстремістами своїм багатим досвідом у таких кровавих справах. З метою заволодіння вогнепальною зброєю радикально налаштовані особи розглядають варіант захоплення магазинів з продажу зброї та боєприпасів. 
Про діяльність екстремістів «Правого сектору» в Україні активно заговорили після сумнозвісних подій 19 січня, коли невідома «третя сила» перехопила ініціативу у опозиції та «підштовхнула» Майдан до силового протистояння з правоохоронцями.

Донедавна «найбільшим» злом вважалися національно-орієнтовані угрупування Тягнибока. 
Як згодом вияснилося цією «третьою силою» і був «Правий сектор», таке собі об’єднання організацій «Патріот України», Соціал-Національна Асамблея, ВО «Тризуб» ім. С.Бандери, Київська організація «Білий молот», УНА-УНСО, «Воля» та звичайних громадян, які «мріють про національну революцію». 
Страшно від того, що завдяки таким «злим геніям» як Порошенко, які заради нереалізованих політичних амбіцій та жаги особистої влади спокійно розмінюються долею України, об’єднуючи та сприяючи організаціям «деструктивного» формату. Саме завдяки таким «патріотам»-екстремістам українці і перебувають під прицілом американської демократії та на межі громадянської війни.