Інтелектуальна власність: створення і використання ПЗ

На модерации Отложенный

З 7 по 11 листопада 2011 р. у приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління проводяться курси підвищення кваліфікації на тему «Інтелектуальна власність і урегулювання правовідносин при створенні і використанні ГІС технологій засобами програмного забезпечення»
На прикладі використання програмного забезпечення ГІС (геоінформаційних систем) будуть розглянуті питання застосування сучасного законодавства для захисту інтелектуальної власності та використання об'єктів інтелектуальної власності для збільшення доходів. Докладно: http://gis.politua.info/index.php?option=com_content&view=article&id=119
До відома начальників Державних управлінь охорони навколишнього природного середовища в областях, містах Києві та Севастополі, Голови Республіканського Комітету АР Крим з охорони навколишнього природного середовища, начальників Державних екологічних інспекцій в областях, містах Києві та Севастополі, начальника Державної екологічної інспекції Азовського моря: для держслужбовців навчання безкоштовне.


Також навчання безкоштовне для представників природоохоронних недержавних громадських організацій та засобів масової інформації екологічного спрямування.

 

Реєстрація http://www.facebook.com/event.php?eid=105963099514726