ПРЕСС - РЕЛИЗ

На модерации Отложенный

 

         

{

                                 ПРЕС-РЕЛІЗ
          Вісімнадцять років минуло з моменту проголошення незалежної України. За цей час неадекватний ринковим реаліям український політикум та нечисті на руку олігархи всупереч волі народу наполегливо штовхають Україну у бік так званої “західної демократії та свободи”, про яку самі не відають істини. Завели Україну у системну кризу, спиричинену руйнацією ними могутньої української господарки, корупцією та політиканством.
      Наголошуючи, в Конституції України, що – влада в Україні буцімто належить народові, вони створили усі перепони задля відсторонення українського народу від реальної влади. З цією метою було нав'язано систему виборів, де до влади можуть прийти тільки корумповані олігархи та їхні приплічники.
     
Хитровирізьблена ваучеризація”, внаслідок якої завдяки недолугому законодавству та рейдерським технологіям, вони казково збагатилися, а націю у особі єдиного конституційного носія влади, по їхньому, «пересічного (малого) українця», кинули у вир злиднів, приватизували ( по-народному, прихватизували) промислові комплекси України, а працівників, яким належала на правах власності, основна частина промислового майна, використовуючи рейдерські схеми, позбавили прав власності та звільнили з роботи.
     
Прикриваючись спокусливими гаслами про “реформи” та “західні цінності” шматують та розпродують Україну гуртом і на роздріб.
     
Такі самі загарбницькі рейдерські схеми та технології вони продовжують використовувати й у сферах соціального спектру життя. На сьогодні особливу їхню увагу привертає ї та власність, яка ще залишилася у нашої держави, зокрема й у "пересічних (малих)" українських громадян. Це наше у першу чергу житло та земля в містах і на селі. А про брутальне поводження владотримачів із авторськими, суміжними правами та правами інтелектуальної власності громадян України і світу годі й говорити. Вони й гадки не мають, що завдяки цим невідчужуваним правам людини на Життя, на Свободу, на Власність існує увесь цивілізований світ.
      В Україні, всупереч їхньому свавіллю та клановим технологіям і схемам заволодіння майновими і немайновими правами громадян, сформувався й існує потужний прошарок громади – власників житлових будинків, квартир та землі. Можна сказати,  це є домінуючий сегмент власників – громадян України, які, за Конституцією, є суверен влади в Україні.
      Теперішня незугарна влада облаштовує і упроваджує новітні антиукраїнські фінансові та енергетичні диверсії та схеми задля винищення всіх українських національних власників, які становлять певну загрозу для їхнього існування як класу, що не сповна законно вивищився над народом.


       Для того, аби захистити свою власність, реалізувати надану Конституцією України народну Владу, нам необхідно:
- згуртуватис
я у лавах громадської організації “Відродимо наші Міста”
-
дати відсіч рейдерським нападкам на нашу легітимну власність
- вибрати
зі своїх лав лідерів та скерувати їх до влади усіх рівнів та гілок, починаючи від місцевих органів самоврядування;
-
упорядкувати відповідно до чинного законодавства належне майно: будинки, території міст і сіл та забезпечити відповідність світовим стандартам;
-
сприяти виведенню з "тіні" українського бізнесу, а доходи його скерувати на формування високого матеріального, економічного і виробничого потенціалу України та особистого благополуччя кожного громадянина.
          А розпочати ми пропонуємо з головного:
- незалежно від партійної, конфесійної, національної належності та матеріально – фінансового
стану згуртуймося у лавах Громадської організації “Відродимо наші Міста” в єдину державницьку силу – власників майна, законних носіїв влади у Державі;
- захистимо від
свавільних нападів влади свою та суспільну власність;
- привед
емо у відповідності з чинним законодавством до належного санітарно- технічного стану наше нерухоме майно, що належать нам на правах приватної та суспільної власності;
-
поставимо під жорсткий громадський контроль усі об'єкти спільної власності, а доходи від їхньої експлуатації і продажу допоможемо скерувати на задоволення цільових потреб комунальної та колективної господарки;
- візьмемо під
постійний контроль діяльність органів місцевого самоврядування;
- відродимо історичне надбання нашого
рідного міста;
- змусимо владу збагнути, що носіями влади та господарями міст є ми, власники майнових і немайнових прав, а тимчасові представники влади є наймані нами на певний період виконавці нашої волі.
          Станьмо разом господарями нашого Міста, Села – Держави!
          Влада у особі чиновників і депутатів буде працювати в інтересах Громади і громадян України!


                                                                                               
тел. 80685017057 – Вячеслав Іванович