Порошенко: Повтору одеської бійні не буде

На модерации Отложенный

Президент України Петро Порошенко заявив, що він як голова держави та правоохоронні органи не допустять повторення подібних подій, які відбувалися в Одесі 2 травня минулого року.

Про це він повідомив під час візиту в Одесу, інформує прес-служба президента.

Порошенко підкреслив, що СБУ та правоохоронні органи спрямують свої зусилля на недопущення розгортання подібних подій і в інших регіонах країни.

«Ні в Одесі, ні в Харкові, ні в Тернополі, ні у Франківську, ні в Запоріжжя на вулицях не буде людей зі зброєю. Люди з посвідченнями громадських організацій або псевдосиловики не будуть лякати мирних українців», - зазначив він.

Президент висловив переконання, що затримання диверсійних груп в останні дні в Одесі свідчать про відродження Збройних сил України, Служби безпеки та інших правоохоронних структур.

«Ми довели, що розгорнути тут бійню ми не дамо. І повторити 2 травня ми не дозволимо», - підкреслив Порошенко.

Зазначимо, що стосовно минулорічних подій в Одесі, голова держави висловив переконання, що розслідування справи має бути більш прозорим.

Нагадаємо, що 10 квітня президент України Петро Порошенко в рамках візиту до Одеси відвідав Алею слави та поклав квіти до пам'ятника Невідомому матросу.