Чи потрібен Українцям вільний політичний майданчик?

На модерации Отложенный

Чи потрібен Українцям вільний політичний майданчик?

       Свого часу, за часів "наше поколєніє будєт жить прикомунізмє", я, як і багато інших вболівальників полюбляв бувати на "футбольній брехалівці" в Саду Шевченка по Сумській у Харкові.Усіх тягнуло туди,  бо це було найдемократичніше місце де можна було спілкуватися з різними незнайомими людьми.
      І спілкувалися по групам, де можна було говорити про харківський "Авангард". А от там де говорили про київське "Динами" там часто обговорювалися гіпотетичні проекти: збірна УРСР тощо, про що тоді можна було тільки мріяти. Якщо і була така збірна то тільки на одній Спартакіаді СРСР.  А патріотів України було вдосталь. І словесний бій ми давали московським вболівальникав, як чужинцям на нашій землі.
      Прийшла фіктивна Незалежність, замість України Самостійного політичного розвитку. Прийшла "національна валюта гривна", яка замість світового еквівалента праці стала насмішкою над державою і над її народом. Бо цінова, податкова і митна політика така, що українцям не вигідно займатися особистим домашнім і сімейними господарствами.
       Яєчко від курочки, як у тій казці не просте, а золоте. Золоте по вартості кормів.
       За вартість1 кг доброго українського сала були скуплені приватизаційні ваучери вартість якого, що найменше

400 000 грн. Це моєму батьку прислала чесна компанія повідомлення. Але вона одна мабуть в Україні  така?, чи тато зробив "вірну ставку"

 

   Та мова про гайдпарки. Ми запровадити їх у Харкові з початку 1990 року. І на пл. Дзержинського активіст Здоровець підтримував його вогник,- був лідером цього процесу.  Однак через підступні переслідування він виїхав у США і справа померла. Деякий час поновлювали на майдані  Радянська, та після виборів "демократичного" Президента, начебто відпала потреба...
    А така народна вулична форма обговорення елемент Громадянського Суспільства.
     І коли ми стали розбиратися в його ознаках то з'ясувалося, що його,Громадянського Суспільства, в Україні не має. Бо незаконослухняними в Україні є самі "конституційні" органи інституції (Президент, який 27 листопада ц.р. підписав "закон про всеукраїнські вибори" з першого читання без проголосованої більшістю поправки Ключковського, що НЕ МОЖНА ЗМІНЮВАТИ КОНСТИТУЦІЮ УКРАЇНИ НА РЕФЕРЕНДУМІ, КС,КМУ, ВРУ ГПУ, Правосуддя, ЦВК). Практично не має норм прямої дії конституції, яких  дотримується влада.

 

                                                           Друзі!

Ви особисто оголосили про те, що безпосередньо візьмете участь у акціях:

 

1грудня об 12 –й годині біля пам’ятника Т.Г. Шевченку у Києві та 

Пам'ятники Т.Г.Шевченку по Україні (Гомін-сквери)
Пам'ятники Т.Г.Шевченку по Україні (Гомін-сквери)
 

http://www.facebook.com/events/409813679090115/


4 грудня об 9 год.

30 хв., біля ВР Влада! ПОВЕРНИ МЕНІ КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО ГОЛ

ОСУВАТИ ЗА КОЖНОГО КАНДИДАТА В ДЕПУТАТИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ

http://www.facebook.com/events/132234070259491/


"Народна Блискавка Громовицею по усій Україні"- Інше,-народне,-Слово в українській політиці
http://www.facebook.com/events/399253246809115/

 

 

Очистимо Єдине Джерело Влади в Україні від регіонального бруду. -Патріотичні Дії за ради «української України для усіх дружелюбних»!

http://www.facebook.com/events/453753294665962/

 

9год.:35 хв

 м.Київ, вул. Грушевського будинок Верховної Ради України

Щоб Ви змогли кращим чином СТАТИ ОРГАНІЗОВАНОЮ СПІЛЬНОТОЮ  СОРАТНИКІВ, ЯКА ЗАПОЧАТКУЄ І, СВОЄЮ ПРИСУТНІСТЮ, ПІДТРИМУВАТИМЕ ВОГНИК «НАРОДНИХ ГОМІН-СКВЕРІВ» БІЛЯ ШЕВЧЕНКА - саг «ПАРІЗ» 


Потрібно памятати, що місія опозиційних партій створити здорову політичну систему в Україні,
а місія громадян і громадських об
єднань створити громадянську систему ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА. і ЯКЩО ВИ ЦЬОМУ НЕ БУДЕТЕ ПРИСВЯЧУВАТИ ВЛАСНИЙ ЧАС, ЗУСИЛЛЯ і КОШТИ, ТО НЕ ВАРТО говорити, ЩО ПАРТІЇ ДІЮТЬ ЗА ПІДСКАЗКИ ТИХ, «ХТО ЗАМОВЛЯЄ МУЗИКУ».

 

Пропоную наступний ланцюжок дій

 

1. започаткування ГОМІН-СКВЕРИ біля ШЕВЧЕНКА у КИЄВІ – далі по ПОСЕЛЕННЯМ УКРАЇНИ (Київський, Харківський  тощо Гомін-сквери на кшталт Гайд-парку Лондона);

 

2. Проведення в Київських, Харківських тощо Гомін-скверах ГРОМАДЯНСЬКИХ ВІЧЕ з делегуванням місцевих прнедставників на ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ГРОМАДЯНСЬКЕ ВІЧЕ;

(КОЛО до КОЛА…-частоКОЛ… І КОЛАМИ гнати всяку політичну нечисть з влади)

3. ПРОВЕДЕННЯ У КИЄВІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ГРОМАДЯНСЬКОГО ВІЧЕ  з започаткуванням основ ГРОМАДЯНСЬКОЇ СИСТЕМИ ВЛАД В УКРАЇНІ -- люстрації-переформатування нинішньої корумпованої і мстивої «системи;

 

 

 

І головне. Не розлякуйте один одного «страшилками про зовнішні загрози», бо найбільша загроза є саме в Нас, що ми НЕ ОБЄДНАНІ В СВОЄ УКРАЇНСЬКЕ, В БІЛЬШ ДІЄВІШЕ ЗА ЗОВНІШНЄ.