Пропозиція.

На модерации Отложенный

Пропозиція

або Слово українця до світової громади людства.

 

Дуже не проста справа робити пропозицію всьому людству. Відповідальна. Окрім того, складність полягає і в наступному. По-перше мені буде важко пояснити суть питання. Мені доведеться оперувати категоріями, що стосуються 100% форм і видів фізичної енергії, в той час сучасна класична наука виробила пояснення про існування тільки декількох відсотків енергетичних форм у Природі. По-друге, щоб адекватно сприймати інформацію на такому рівні необхідно, щоб людський розум працював одночасно не менше ніж з вісьмома незалежними величинами,- в той же час, в середньому, пересічний людський розум працює з трьома-чотирма незалежними величинами. Видатні гравці в шахи - гросмейстери можуть оперувати з пятьма незалежними величинами одночасно. Але я спробую. Буду намагатись надати потрібну інформацію як можна простіше і зрозуміліше.

Для початку потрібно оцінити ситуацію, що склалась на сьогоднішній день на Землі, перед лицем нашої цивілізації, яка налічує в даний момент часу понад 7 мільярдів чоловік, відкинувши другорядні проблеми адитивного характеру. Приймемо до уваги виключно глобальні проблеми і виклики, що встали перед людством на повний зріст і вимагають невідкладного свого вирішення!

Ось неупереджений погляд відомого німецького економіста Г.Шпаннбауера, який він висловив буквально декілька днів тому назад: «Бюджет Німеччини зменшується на 1 трлн. євро в рік. Це означає, що залишилося рік-два. Далі ця гра з євро тривати не може. Єдине, що політики зараз можуть робити - це тягнути час - нові обіцянки, нові плани порятунку, нові борги. Але катастрофа неминуча - залишилося лише її чекати.»

Сучасні європейці чи жителі Північної Америки навіть не можуть уявити собі сценарій, по якому можуть розвиватися подальші події. Вони абсолютно не підготовлені до цього ні фізично, ні духовно. Вони не уявляють собі, що банки і магазини можуть закритися, банкомати перестануть видавати гроші, а кредитки стануть звичайнісіньким пластиком. Якщо раніше були великі сім'ї, були сільські громади, люди допомагали один одному, то сьогоднішнє суспільство автомізовано, кожен живе тільки для себе - все це, коли вдарить глобальна криза і катастрофа, стане визначальним.

Перед   нами суха арифметика :

1). Кількість населення на Земній кулі перевищила 7 мільярдів чоловік, що далі?

2). Загальний сукупний корпоративний борг усіх держав світу на Землі, самих перед собою і поміж собою становить, на сьогоднішній день , понад 250 трильйонів доларів США. Світова фінансова система виродилась і перетворилась на джерело тотальної небезпеки існуванню усього людства, що далі?

3) Екологічна ситуація біоценозу планета Земля досягла критичного рівня. Течія Гольфстрим, яка забезпечувала життя 2/3 території усієї планети,- зупинилась. Вже почалися глобальні зміни у кліматі Землі. Врожайність зерна в Америці і Європі із 150 центнерів з гектара, незабаром понизиться до 15-20 центнерів. Морози в Лондоні та Нью-Йорку незабаром , зазвичай, досягнуть рівня -40⁰ С холоду. Тихий океан та Індійський перетворились у величезні відра зі сміттям, моряки так їх і називають. Кораблі в цих океанах уже не плавають так, як їм вигідно,- а так як підказують космічні фото, щоб не пошкодити і не розбити суден і не потонути. Що далі?

4). Критичної межі досягло питання « Чи існує Бог – Вседержитель, Творець усього сущого ,- чи ні?!!». Якщо існує Господь Бог – Тетраграмматон , – людство повинно це усвідомити і негайно навести лад у своїх стосунках із своїм Творцем. Що далі?

Окрім того всі знають про існування, і ніхто цього не відміняв,- гострої глобальної енергетичної проблеми задоволення потреб людства в енергоносіях.

ЕНЕРГІЯ?!

Аналіз загального стану сучасної класичної науки показує, що академічна наука володіє знаннями і може виконати детермінований опис тільки декількох відсотків від загального обєму енергетичних процесів в наколишньому середовищі (Дивитись в Google «Dark energy»). Цілий ряд понять і визначень, якими оперують сучасні наукові дослідники, не мають свого однозначного детермінованого визначення. Більше того, такі фундаментальні визначення, як фізична сутність електричного струму, фізичні чинники, що спричиняють взаємодію між планетами зоряних систем – невідомі сучасним науковим дослідникам. Навіть просто надати детерміноване фундаментальне визначення поняттю що собою являє фізична енергія по суті,- сучасна наука не в стані.Не останню роль у тому, що наука потрапила в таке становище, відіграла математика. А саме проблеми, які виникли в математиці давно, коли виявились проблеми, у теорії множин і в теорії чисел, які втілились у так звані антиномії.

Стан сучасної наукової думки реально знаходиться на примітивному рівні. Математика, як інструмент пізнання людським розумом навколишнього світу, практично уже давно перестала відігравати свою пізнавальну функцію і потребує свого глобального переосмислення. Необхідно розвинути дедуктивні початки математики до рівня індуктивного доробку. Індуктивна математика, а це в першу чергу інтегрування та диференціювання, які свого часу відіграли значну пізнавальну та прикладну роль у стрімкому розвитку людської цивілізації,- почалу проявляти гальмівні властивості, внаслідок різкого дизбалансу між індуктивним та дедуктивним. Без однозначного приведення дедуктивного до рівня індуктивності,- неможливо виконати детермінований опис властивостей і відображення Простору, як обєктивної реальності,- процес переходу перетворення форми матерії із стану у вигляді сінгулярної форми в ізотропну форму матерії.

Сучасній науці відомо, що повинен існувати механізм звільнення енергії на рівні 100% від маси покою фізичного робочого тіла . адже при ланцюговій ядерній реакції звільнюється приблизно 0,05% від маси покою урану, при водневому вибуху – 0,8 % від маси покою робочого тіла. Відмітимо побіжно, що жоден сучасний фізик – ядерник не в стані пояснити суть фізичних процесів, що відбуваються при ядерному вибуху. Звідки з’являється сама ядерна енергія при ядерному вибуху і чим вона відрізняється від енергії водневого вибуху,- а це принципово різні енергетичні процеси. Водневий вибух, це дисипативний процес звільнення внутрішньої кінетичної енергії, – ядерний , це звільнення внутрішньої потенціальної енергії шляхом тунельного переходу через потенційну яму консервативного процесу звільнення внутрішньої енергії матерії. Але сучасні фізики, не розуміючи фізичної суті, щоб замаскувати свої незнання, твердять про якусь віртуальність, якої взагалі не існує в Природі, якщо дотримуватись фундаментальних Принципів Причинності.

Так сталося, завдяки Господньому Провидінню,- мені доступні Знання Теорії Єдиного Поля, що дає можливість знайти оптимальні рішення на поставлені часом виклики.

Це отримало свого часу однозначне підтвердження у моїх наукових контактах з науковою елітою Радянського Союзу. Відповідальність за знання по звільненню енергії в необмеженій кількості примусили мене, свого часу, відійти від наукової діяльності. Але прийшов час дії, коли дані мені Знання можуть принести користь і мати своє застосування. Потрібно весь час памятати, що звільнення енергії із маси покою, це не тільки велике благо, але й велика відповідальність. Слід зауважити, що окрім енергії ці питання безпосередньо стосуються того, що прийнято називати невимовним! Розкривати фізичний зміст невимовного публічно є неприпустимим та недоречним!

Ми живемо в час подій. В час коли ми дуже чітко повинні усвідомлювати події в навколишньому світі, оперативно знаходити рішення виникаючих проблем і робити адекватні відповіді. Пропоную, для того,щоб перевірити рівень моїх знань і відповідність моїх слів з фізичною реальністю скласти 10 наукових питань, які мали відношення до фундаментальних фізико-математичних досліджень, на які я повинен буду дати Вам відповідь та пояснення.

Окремо зауважу, що про рівень сучасної математики свідчить сам факт визнання доказів Уїзлі про Велику Теорему Ферма. Такої теореми не існує. Нерівність Ферма не може бути Великою Теоремою, бо являє собою Велику Аксіому Математики! Це означає, що якби нерівність Ферма мала би свої кореніу вигляді натуральних чисел ,- то весь наш світ просто не існував реально і Ви не читали б ці рядки. Якби існували б натуральні числа коренів нерівності Ферма, вони стали би світовими атракторами квантування Простору,- а значить фізичні поля не підлягають квантуванню і не можуть існувати фізично. Сучасні математики не розуміють суті предмету досліджень Математики, як науки. Сім математичних проблем Інститута Коєна мають своє рішення. Рішення на всі ці проблеми, щоб даремно не витрачати часу, міститься в Таблиці№1. Ця таблиця і є основою, коли Теорема доказів Геделя має єдине рішення доведення математики , як науки «Я виводима» . При всіх інших положеннях геделевих чисел, математика, як наука «Не виводима». Крім того в Таблиці №1 наочно показано доказ класичного доведення Задачі квадратури кола, яку четвертий Всесвітній Конгрес математиків відніс до нерозрішимих!

Також хочу зауважити, що гравітація – є фізичним квазіполем,- це означає, з одного боку воно як би є, а з іншого його немає. Просто не існує в Природі, як фізичний об'єкт. Це відмінно можна продемонструвати на прикладі білого кольору. У Природі немає поняття колір, а є довжина хвилі електромагнітного випромінювання. Кожен колір має свою довжину хвилі, - яку наш мозок адаптує під поняття певного кольору. Але довжини хвилі, яка , відповідала б визначенню "білий колір" - немає. У Природі планети Земля є спектр випромінювання електромагнітних хвиль зірки Сонце. Тим електромагнітним хвилям, які випромінює Сонце з довжиною випромінювання у видимому діапазоні людським оком, - наш мозок присвоїв визначення - білий колір "! Те ж можна сказати і про гравітацію. У кожному кванті фізичної взаємодії з яких складається наш фізичний Простір є три фізичні взаємодії: сильна , слабка, електромагнітна! Одночасне спостереження цих трьох взаємодій, в окремо взятій точці фізичного Простору - називається гравітація! Гравітація – солітон, як прояв і наслідок взаємодії трьох фундаментальних констант фізичних взаємодії фізичного Простору. Вона є але не має своєї довжини хвилі випромінювання! Якщо в будь-якій точці простору відсутня будь-яка одна із цих трьох фундаментальних взаємодій,- в даній точці фізичного Простору відсутня сила гравітації. Тоб то, виміряти довжину хвилі взаємодії гравітаційного неможливо, бо її немає. На вимір довжини хвилі взаємодії гравітаційного поля тільки Німеччина та Франція виділили коштів майже на 4,0 млрд. євро. Взагалі, на загал, всі розвинуті країни світу виділили кошти в розмірі понад 10,0 млрд. євро.

Я вже згадував про існуючий корпоративний грошовий борг людства в розмірі 250 триліонів доларів США. Перед людством відкривається практично потенціал , який не має меж. Єдиною умовою його освоєння є відмова від агресії, як форми вирішення проблем у спілкуванні як між людьми, так і між державами. На даному етапі це проблема надзвичайної ваги, яку не до кінця усвідомлюють керівництво урядів держав світових лідерів.

Якщо Вас зацікавила моя пропозиція, то прошу відповідь надати мені украінською мовою, так буде зручніше і заощадить час. Із зрозумілих причин, листа я підписую псевдонімом. Контакт, якщо у Вас виникне бажання і потреба у моїх пропозиціях, можете підтримувати через депутата парламенту Украіни О. Донія, якому я довіряю. Це викликано тим, що науково – дослідна робота в Украіні практично згорнута. Не треба забувати, що : «57. …….. А Ісус їм сказав: Пророка нема без пошани, хіба тільки в вітчизні своїй та в домі своїм!» (Від Матвія 13:57), - бо немає провидців на своїй Батьківщині.