Щоденно на Майдані розкрадають гроші

На модерации Отложенный

Євромайданівці підтримують один одного, як можуть: хто словом, хто ділом. Все перейшло у інший вимір боротьби за владу. Простому люду на майдані цього вже не зрозуміти. Вони, як завжди, використовуються немов стадо мулів, для витоптування пагорбів. Найприкріше наступати на одні і ті ж самі граблі двічі. Однак, наша, свого роду наївна ментальність, не дає нам спокою, в результаті чого ми не втомлюємось сподіватись, що весь цей політико-театральний гармидер виключно заради нашого світлого майбутнього.
Насправді ж, поки молодчики вовтузяться з беркутом та ввшниками, журналісти неспецово отримують стусанів з обох боків, бігаючи за ексклюзивним кадром, мудрі світу цього примудряються підзаробити.
До початку силового протистояння, це до 19 січня, на організацію євромайдану щоденно закордонними «дойними коровами» виділялось приблизно сімдесят тисяч доларів. Наразі ж, серед організаторів безпеки будинку ФПУ озвучуються суми від 200 до 250 тисяч. 
Сьогодні майже вся опозиція перебуває на килимі у Німеччині.

Всі для подальшого вициганювання фінансової допомоги. І як було чітко висловлено: потрібні гроші не у вигляді політичного хабара, а на реформи в країні. Такі реформи можуть забезпечитись за рахунок фінансування МВФ, Світового банку, макрофінансової допомоги ЄС, Європейського банку реконструкції і розвитку, Європейського інвестиційного банку та низки приватних інвесторів із ЄС і США. Мудрі опозиціонери скоріш за все знають і з яких краще рахунків гроші переводити треба. Аби ж тільки дали… 
А в цей час на Євромайдані царює середня ланка «Свободи» і «Удару». Добровільні внески, фінансова допомога небайдужих, щоденна підтримка посольств США та Німеччини, проходять виключно крізь руки патріотів «свободівців» та «ударівців». Осідає в кишенях останніх вже встановлена такса, 70 відсотків. Нічого не вдієш, менталітет не авто, поспіхом не зміниш. Хто сильніший, того й капці, і байдуже о котрій годині ти піднявся. А верхівка нехай там собі ще бонуси вибиває, їм не звикати. 
Тож, кому війна, а кому і мати рідна. Слава Україні!!!