Янукович, Тимошенко і майбутнє України

На модерации Отложенный

Тимошенко прекрасно володіє чорною магією і може "мочити" своїх ворогів навіть з тюрми, тим більше, що її найближчі соратники, які також посвячені у ці чорні таємниці ЮВТ  на волі. Так само як її основний радник і технолог ще з початку 2000 - х років  - окультист і кроуліст Олексій Ковжун. У в"язниці Тимошенко хоч і набагато менш небезпечна для України ніж на волі, але списувати її з рахунків не варто - вона навіть за гратами завдяки своїм містичним здібностям, а саме -  володінням технікою енергетичного та лінгвістично - нейрологічного програмування та зомбування мас -  доволі небезпечна. В Тимошенко Ю.В,  неймовірно розвинена інтуїція (я би сказав - надприродно) і таке ж відчуття ситуації.  Вона  дуже добре орієнтується в складних, неординарних ситуаціях і може легко йти на ризик та небезпечні дії.  ЮВТ  дуже мобільна та активна, впевнений, що  за допомогою своїх соратників та родичів, які відвідують її в тюрмі екс - прем"єр продовжує плести свої ігри, інтриги та  робити плани по "революції та повалення режиму Януковича".  Дуже важлива деталь: вона ненавидить і вважає своїм смертельним ворогом - саме одного Януковича. Не Ахметова, Фірташа, Льовочкіна, Пінчука, Клюєва, Азарова, Бойка, Хорошковського, Кірєєва чи Пшонку, хоча вони всі полегшено здихнули після її "посадки", згадуючи її урядування, події 2004 року, реприватизацію і т. д. -  а саме Януковича!  Все інше для неї вже не важливо. Боротьба з Януковичем до кінця - ось її ціль. І для неї всі засоби хороші. Заради неї Тимошенко  використає всі сили, таланти і здібності; гроші, вплив та знайомства на   Заході і в Росії. А якщо треба буде - то і в Китаї, Австралії і Океанії.
Розмови про ніби - то погіршення здоров"я Тимошенко, які ведуть її соратники - обман. 
Качка. Маневр, для того, щоб влада вирішила, що чекати небезпеки від неї вже не варто. Вона хоче, щоб Янукович, Хорошковський, Фірташ , думали приблизно так: вона сидить, крапка, забудемо про неї і будемо займатися своїми справами.
 Тимошенко хоче відвернути увагу, щоб влада про неї забула, і діяти так би мовити із - за куліс. Завдати удару по владі звідти, де його вже не чекають. Але Янукович прекрасно знає і розуміє про її чари, магію, прокльони, які летять на його голову.  Він прекрасно про це поінформований  і вже давно - саме тому поїздки до афонських старців і так далі і тому подібне.




Юлія Тимошенко і окультист
та кроуліст Олексій Ковжун

Насправді, Тимошенко керує діями свого оточення з тюрми, а її здібності в гіпнозі та зомбуванні як окремих людей так і натовпу -  нікуди не поділися. У неї прекрасне здоров"я і вона не здасться. Януковича Тимошенко сприймає як смертельного ворога  і буде боротися з ним, по-моєму, до смерті. До переможного кінця. Схоже вона свято переконана, що це є її місія, завдання,  і як це не смішно - Тимошенко абсолютно впевнена, що вона  добро, воїн світла, який захищає Україну. Леді Ю сама собі це внушила. Саме тому вона буде використовувати всі свої сили, здібності, щоб не дати дихати і нормально жити цій владі, а  заодно і всьому українському народу. Як каже нам українська народна мудрість - пани чубляться, а хлопів чуби тріщать. Політиканство, демагогія, заполітизованість, годування  суспільства політичним ерзац - продуктом, політичними фальшивками і  дешевками, імітація політичної боротьби / конкуренції, політичні мильні опери, всеохоплююча корупція, фальш, політичний секонд  -  хенд, зомбування людей, безкінечна брехня політиків і т.д. - уже всім набридли. Треба виходити із цього віртуалу, з цієї матриці, фантазії  в -  реальний світ. В реальне життя. Пора озирнутися і навколо, зайнятися справою, обрати свій шлях. Поставити ціль і добиватися її, неспішними і точними, адекватними діями. Треба згадати та проаналізувати минуле, щоб знати, що робити в майбутньому. За майбутнє України і українського народу варто поборотися.

Що вже сьогодні -  нам, українському народу, громадянам України треба зробити, щоб добитися успіху і перемогти? Ось як для нас  звучить питання, на ми мусимо дати відповідь.